Hai guru-guru admin baharu SMK Taman Klang Utama! 🌟 Jom sertai bengkel Laman Web yang akan datang pada 18 April 2024. Program ini diadakan secara dalam talian, memberi tumpuan kepada pembinaan laman web yang efektif dan dinamik untuk meningkatkan pengalaman pengguna pelajar.
🖥️ Objektif Program:

1. Pengenalan Asas Laman Web : Pelajari langkah-langkah asas dalam membina laman web yang menarik dan mudah difahami.
2. **Kreativiti dalam Reka Bentuk**: Cipta laman web yang menarik dan selari dengan identiti sekolah.
3. **Penambahbaikan Pengalaman Pengguna**: Ketahui cara memperbaiki navigasi dan fungsi laman web untuk pengalaman pengguna yang lebih baik.
4. **Strategi Pengurusan Kandungan**: Pelajari cara menyusun dan menguruskan kandungan laman web dengan efisien.
Jangan lepaskan peluang ini untuk memperluaskan kemahiran digital anda! Daftar sekarang untuk menyertainya. Sila hubungi pihak pentadbir sekolah untuk maklumat lanjut. 🚀 #BengkelLamanWeb #DigitalSMKTamanKlangUtama